Cui ne adresam

Ne adresăm tuturor grupelor de vârstă, atât copiilor cât și celor din categoria vârstei a treia.

Tratăm afecțiuni reumatismale abarticulare, degenerative și inflamatorii (artroze, exostoze, poliartrită reumatoidă, spondilită anchilozantă), afecțiuni posttraumatice (entorse, luxații, fracturi, rupturi musculare sau ligamentare), afecțiuni din sfera pediatrică (scolioze, cifoscolioze, alte tulburări posturale, boli neuromusculare), se execută recuperare post-chirurgicală (hernie de disc, ruptură de menisc, ruptură de ligament încrucișat anterior, proteză de șold sau de genunchi etc.), recuperare neurologică (pareză facială) și multe altele.

Cabinetul nostru nu se adresează doar celor care au dobândit o suferință neuro-musculo-articulară, ci și celor care vor să le prevină. Ca și procedură de profilaxie se poate apela la gama largă de masaje care stau la dispoziția dumneavastră, respectiv la gimnastica medicală efectuată cu scop preventiv.

După o zi solicitantă la locul de muncă, vă puteți înlătura oboseala acumulată printr-un masaj general de relaxare, care vă revigorează și reîmprospătează. Dacă munca pe care o desfășurați se execută din picioare, iar la sfărșitul zilei aveți senzația de “picioare grele” aparatul de ultimă generație BTL Lymphastim 6000 vi-l poate înlatura prin masajul pneumatic blând dar eficient.

Sau viziteaza-ne la unul din centrele de fizioterapie Iasmed din:

Oradea
Luni-Vineri: 800 - 2000

Marghita
Luni-Vineri: 900 - 1700

Beius
Luni-Vineri: 900 - 1700

Valea lui Mihai
Luni-Vineri: 900 - 1700

Cabinetul de fizioterapie Iasmed

Permite tratarea a mai multor tipuri de afectiuni cum ar fi: artroze, tendinite, scolioze, cifoscolioze, discopatii, coxartroze, gonartroze, spondiloze,hernii de disc, pinteni calcaneeni, luxatii, contracturi musculare si afectiuni posttraumatice